Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Body Attack

Les Mills groepslessen

Body Attack groupslessen in Nijmegen

Body Attack is een high-energy interval training gecombineerd met atletische bewegingen,  aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen – van de recreatieve tot de hard-core sporter! Net als bij alle Les Mills programma’s, wordt BODYATTACK elke drie maanden voorzien van nieuwe muziek en choreografie.

body attack lesmills

BODYATTACK is een 55 minuten durende cardiotraining waarbij je in een mum van tijd je snelheid, conditie, kracht en behendigheid verbetert. Laat je helemaal meeslepen door de groepsdynamiek die zo kenmerkend is voor BODYATTACK.

EEN TYPISCHE LES VAN LES MILLS BODY ATTACK

1. Je instructeur leidt je eerst door een warming-up, met grote en eenvoudige bewegingen. Geleidelijk aan worden de oefeningen intensiever.

2. Daarna beland je in een zone met twee intensieve pieken die gericht zijn op herstel en opbouw. Deze tracks richten zich op zowel je boven- als je onderlichaam. Ga diep en zet door! Geniet van de groepsdynamiek en test je snelheid en coördinatie.

3.Het laatste nummer geeft je de tijd om te herstellen, te rekken en te strekken. Gefeliciteerd met het behalen van de eindstreep van deze pittige BODYATTACK workout.

Body Attack flyer sportschool

Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.