Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Body Jam

‘Move with attitude!’

Ben jij gek op dansen en houd je wel van een uitdaging? BODYJAM is een cardio training waarin je de sensatie van dansen beleeft! Plezier en trainen zijn in deze lessen even belangrijk. De instructeurs leren je om los en soepel te bewegen op trendy muziek. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat hip en happening is! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s wordt een BODYJAM les elke drie maanden vernieuwd.

Hoe ziet een BODYJAM les eruit?

1. We beginnen met een warming-up en eenvoudige dansbewegingen om onze spieren op te warmen.

2. Dan starten we met de repetitie. We leren de nieuwste dansmoves op trendy muziek! Na de repetitie fase gaan we los met de choreografie die je net geleerd hebt.

3. In de cooling-down of groove down stretchten we onze spieren voor goed herstel. Je kunt weer op adem komen aangezien je workout erop zit!

Voordelen van BODYJAM:

• Je bouwt een goede conditie op.
• Verbranding van veel calorieën.
• Het is leuk! Je sport terwijl je danst.
• Verbetering van je coördinatie.
• Losgaan op muziek is een unieke vorm van zelfexpressie!

Hoe fit moet ik voor BODYJAM zijn?

BODYJAM is geschikt voor iedereen op alle fitnessniveaus. Als je de les met regelmaat volgt, zul je snel in vorm komen. Het is een dans workout dus je leert een choreografie aan. Maar uiteindelijk gaat het om het plezier van dansen én trainen!

Kom je voor het eerst bij New Age 22 Sportlounge om BODYJAM te proberen? Vraag dan een gratis dagpas aan. Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

Body Jam flyer sportschool