Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Body Vive

Van les Mills

Body Vive groepslessen in Nijmegen

BODYVIVE is een low-impact, fitness groepsles waarbij je zelf kunt bepalen hoe hard je wilt trainen. Met behulp van de VIVE ballen en tubes leid een speciaal opgeleide instructeur jou stap-voor-stap door de les heen. De oefeningen voer je uit terwijl je luistert naar meeslepende en inspirerende muziek. En het mooiste van alles: op het einde van de les voel je je als herboren! Net als bij alle andere Les Mills programma’s wisselt BODYVIVE elke drie maanden van choreografie en muziek.bodyvive lesmills nijmegen logo

EEN TYPISCHE LES BIJ NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

BODYVIVE is ideaal voor mensen die nog niet zo bekend zijn met groepsfitness, mensen die lang niets aan sport hebben gedaan, mensen die terugkeren van een blessure, zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn en actieve volwassenen die graag de voordelen van een verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit willen ervaren.

1 Aan het begin van een BODYVIVE les wordt een VIVE bal gebruikt. Deze bal dient ter verbetering van de mobiliteit, flexibiliteit, conditie en behendigheid. Tijdens de BODYVIVE groepslessen leer je ook, voor de afwisseling en het plezier, eenvoudige danspasjes. Daarnaast bestaat een BODYVIVE les uit een loop track en eindigt de les met ontspanning door middel van Tai Chi en yoga.

2 De volgende focus ligt bij functionele kracht. De VIVE tube helpt je bij het versterken van diverse spiergroepen. Daarnaast verbeter je je houding en de kracht in je benen door middel van evenwichtsoefeningen.

3 Vervolgens komen de buikspieren aan bod met enkele effectieve Pilates oefeningen en de VIVE bal. Hierna is het de beurt aan de rugspieren en de les eindigt met diverse lange, langzame stretches.

Bodyvive lesmills new age

Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.