Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Body Combat

‘Keep it real and stay with the fight!’

BODYCOMBAT is een energieke cardio-workout geïnspireerd op de oosterse vechtkunst. De training bestaat uit oefeningen die voortkomen uit karate, boksen, taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Met opzwepende muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, kick je je een weg door de les. Dat wordt zweten en calorieën verbranden! Net als de andere Les Mills lessen wisselt BODYCOMBAT elke drie maanden van choreografie en muziek.

BODYCOMBAT is als volgt opgebouwd:

1. Je leert de techniek en de bewegingen die in de les aan bod komen. Zo warm je je lichaam en geest op ter voorbereiding van het gevecht!

2. Visualiseer je tegenstander! Het gaat om snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Je krijgt heel even rust om te herstellen maar dan is het tijd voor the final fight for your life.

3. We eindigen de les met grond– en/of core oefeningen. Hierdoor bouw je meer kracht op in je core. En daarna is het tijd voor ontspanning. Je mag dan je spieren stretchen want je hebt hard gewerkt!

Voordelen van BODYCOMBAT:

• Verbetert de hart- en longfunctie.
• Vermindert het risico op hart- en vaatziekten.
• Helpt je calorieën verbranden voor een slanker lichaam.
• Vormt de belangrijke spiergroepen.
• Verbetert de botdichtheid.
• Verbetert je houding en stabiliteit.
• Verbetert je coördinatie en behendigheid.

Hoe fit moet ik voor BODYCOMBAT zijn?

BODYCOMBAT is geschikt voor iedereen met een gemiddeld fitnessniveau. De bewegingen zijn eenvoudig en worden in de les duidelijk uitgelegd. Als je vaker traint, zul je snel vooruitgang boeken. BODYCOMBAT is werken aan een topconditie!

Benieuwd of BODYCOMBAT iets voor jou is? Vraag een gratis proefles aan, check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

combat les mills nijmegen