Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Body Power

New Age Freestyle

Wil je graag sterker worden en mooie gevormde spieren krijgen? Dan weet je misschien al dat krachttraining daar uitermate geschikt voor is. Maar train je liever niet alleen met fitnessapparaten? Dan is een groepsles Body Power een uitstekende keuze voor jou! Body Power is een groepsles waarin krachttraining centraal staat. De oefeningen zijn vergelijkbaar met BODYPUMP; al je belangrijke spiergroepen komen hierbij aan bod!

Waarom is Body Power goed voor je?

Body Power is niet voor niets een Freestyle les: elke training is namelijk anders. Korte, zware sessies worden afgewisseld met lange sessies en veel herhalingen. Het is namelijk goed om oefeningen af te wisselen. Zo word je sterker, fitter en slanker. Bij de Body Power groepsles maken we veel gebruik van compound oefeningen. Een compound oefening is een oefening waarbij je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Denk bijvoorbeeld aan een squat of lunges gecombineerd met een shoulder press. Compound oefeningen zijn zwaar maar dubbel zo effectief en ook beter voor je vetverbranding.

Hoe fit moet ik zijn voor Body Power?

Bij Body Power kun je zelf bepalen hoe zwaar je traint, al zal de instructeur je motiveren om jezelf echt uit te dagen. Er wordt ook goed op je techniek gelet. Hierdoor is je training veel effectiever en behaal je sneller resultaat. Body Power is ook geschikt ter voorbereiding op andere lessen (zoals GRIT) of ter afwisseling van fitness. Spierpijn zul je ongetwijfeld voelen, maar geef niet op! Na een aantal lessen word je steeds sterker. Vergeet ook niet dat je lichaam tijd nodig heeft om te herstellen. Rust minstens een dag tussen je (kracht)trainingen.

Wil je een Body Power les proberen? Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

groepsless sportchool nijmegen low