Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

High/Low Impact

New Age Freestyle

Houd je van cardio maar niet van moeilijke danspasjes? En heb je ook geen zin om op een cardio apparaat te staan? Dan is High/Low Impact een goed alternatief voor jou. High/Low Impact is een cardio groepsles waarbij je het gehele lichaam traint. Naast het cardio gedeelte waarin je hartslag flink omhoog gaat, is er speciale aandacht voor je core, benen en armen. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van losse gewichten, een step en een tube om oefeningen mee te doen.

Het verschil tussen High en Low Impact

Bij New Age 22 Sportlounge geven we High/Low en Low Impact lessen. Wat is nu het verschil? High Impact betekent simpelweg dat je springt. Het is een cardio workout waarbij je met een hoge hartslagfrequentie aan een betere conditie werkt. Maakt dat Low Impact dan minder intensief? Zeker niet! Hoewel je bij Low Impact minder snel buiten adem bent en niet springt, zijn de oefeningen zeer effectief. Dat komt omdat Low Impact een intervaltraining is. Door interval krijgt je lichaam een flinke boost en dat is weer beter voor je vetverbranding!

Is High/Low Impact geschikt voor mij?

High/Low Impact is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde. De instructeur geeft tijdens de les altijd een high en een low optie. Als je aan je conditie wilt werken, spring je tijdens de les. Wil je niet springen omdat je bijvoorbeeld last hebt van je knieën, dan ga je voor de low optie. Maar vergis je niet; Low Impact staat niet voor weinig impact. Het is zwaar of zelfs nog wel pittiger en goed voor je vetverbranding!

Benieuwd of een High/Low Impact iets voor jou is? Probeer het eens uit! Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

groepsless sportchool nijmegen low