Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Fitnessen bij New Age 22 Sportlounge

Naast een divers aanbod van groepslessen en cardio apparatuur, heeft New Age 22 Sportlounge ook een ruim opgezette fitnessruimte. Hier vind je alle benodigde fitnessapparatuur, losse gewichten en barbells. We werken met de apparatuur van Panatta. Deze apparatuur is makkelijk te verstellen zodat je op een veilige en fijne manier kunt trainen. Heb je vragen over oefeningen, apparaten of wil je extra begeleiding? Bij New Age 22 Sportlounge is altijd een instructeur aanwezig om je daarbij te helpen! Ook voor voeding- en trainingsschema’s op maat kun je bij hen terecht.

De voordelen van fitness

We weten allemaal dat sporten past binnen een gezonde levensstijl. Maar wist je dat er ook specifieke gezonde voordelen zitten aan krachttraining?

Door fitness:

• Bouw je spiermassa op.
• Werk je aan je kracht.
• Verbrand je, ook uren na het trainen nog, veel calorieën. Dit levert weer gewichtsverlies op.
• Krijg je een hogere botdichtheid.
• Verhoog je je flexibiliteit en coördinatie.
• Maak je je spieren sterk en helpt blessures te voorkomen.
• Creëer je mooie gevormde spieren.

Voor wie is fitness geschikt?

Het mooie is dat krachttraining geschikt is voor iedereen. Of je nu als doel hebt om gewicht te verliezen, sterker wilt worden of  je spiermassa op wilt bouwen. Onze fitnessapparatuur is makkelijk te verstellen, waardoor iedereen zijn of haar gewicht makkelijk kan bepalen. Ook kunnen onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema voor je opstellen. Zo kun jij optimaal aan je fitnessdoelen werken en behaal je de gewenste resultaten. Voorheen was de fitnessruimte vooral het domein van mannen. Echter ontdekken steeds meer vrouwen de voordelen van krachttraining. Het is namelijk een fabeltje dat vrouwen er te breed van worden. Je wordt er juist sterker, slanker van en je krijgt een betere spierdefinitie. Niks mis mee dus!

Vergeet cardio niet!

Krachttraining is dus goed om sterker en slanker te worden. Door krachttraining wordt je lichaamsvet omgezet in spiermassa. Meer spieren betekent dat je meer calorieën verbrandt. Maar vergeet cardio niet! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat krachttraining in combinatie met cardio heel effectief is. Een cardio warming-up van tien minuten is vaak al voldoende om je lichaam op te warmen. Hierdoor presteer je tijdens je workout ook weer beter. Ook voorkom je door een goede warming-up blessures.

Groepsles of fitness

Naast onze fitnessruimte heeft New Age 22 Sportlounge ook meerdere groepslessen waarbij krachttraining aan bod komt. Leuk voor de afwisseling, als extra motivatie of als aanvulling op je workout. Bekijk onze Les Mills groepslessen of Freestyle groepslessen voor alle opties. Wil je graag eens komen fitnessen maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Maak dan een afspraak en bel ons op 0248453260.

Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.