Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Fitnessen bij New Age 22 Sportlounge

Naast een divers aanbod aan groepslessen en cardio apparatuur, heeft New Age 22 Sportlounge een ruim opgezette fitnessruimte. Hier vind je alle benodigde fitnessapparatuur, losse gewichten en barbells. We werken met de functionele en hooggekwalificeerde apparatuur van Panatta. De apparatuur van Panatta is makkelijk te verstellen zodat je op een veilige en gewenste manier kunt trainen. Heb je vragen over oefeningen, apparatuur of wil je extra begeleiding? Bij New Age 22 Sportlounge is altijd een instructeur aanwezig om je daarbij te helpen. Ook voor voeding- en trainingsschema’s op maat kun je bij de instructeur terecht.

De voordelen van fitness

We weten allemaal dat sporten past binnen een gezonde levensstijl. Maar wist je ook dat er specifieke gezonde voordelen zitten aan krachttraining?

Door fitness:

• Bouw je spiermassa op.
• Werk je aan je kracht.
• Verbrand je veel calorieën, ook uren na het trainen. En dat levert gewichtsverlies op.
• Krijg je een hogere botdichtheid.
• Werk je aan je flexibiliteit en coördinatie.
• Maak je je spieren sterk om blessures te voorkomen.
• Werk je aan mooi gevormde spieren.

Voor wie is fitness geschikt?

Het mooie is dat krachttraining geschikt is voor iedereen. Of je nu gewicht wilt verliezen, sterker wilt worden of wilt werken aan je spiermassa. De fitnessapparatuur is makkelijk verstelbaar waardoor iedereen zijn of haar gewichtkeuze kan bepalen. Ook kunnen onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema opstellen. Zo kun jij extra gemotiveerd aan je fitnessdoelen werken en behaal je die gewenste resultaten. Voorheen was de fitnessruimte vooral het domein van mannen. Maar gelukkig ontdekken steeds meer vrouwen de voordelen van krachttraining. Het is namelijk een fabeltje dat vrouwen er te breed van worden. Je wordt er juist sterker, slanker van en je krijgt een mooiere spierdefinitie. Niks mis mee dus!

Vergeet cardio niet!

Krachttraining is dus goed om sterker en slanker te worden. Door krachttraining wordt je lichaamsvet omgezet in spiermassa. Meer spieren betekent dat je meer calorieën verbrandt. Maar vergeet cardio niet! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat krachttraining in combinatie met cardio heel effectief is. Een cardio warming-up van tien minuten is vaak al voldoende om je lichaam warm te maken. Daardoor presteer je tijdens je workout beter. Ook Kun je  door een goede warming-up blessures voorkomen.

Groepsles of fitness

Naast onze fitnessruimte heeft New Age 22 Sportlounge ook groepslessen waarin krachttraining aan bod komt. Leuk voor de afwisseling, als extra motivatie of als aanvulling op je fitness workout. Bekijk onze Les Mills groepslessen of Freestyle groepslessen voor alle mogelijkheden. Wil je graag eens komen fitnessen maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Maak dan een afspraak en bel ons op 0248453260.