Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

GRIT Plyo

‘If it doesn’t challenge you, it won’t change you.’

grit_plyo

In een korte trainingssessie tot het maximale gaan en daarmee snel resultaat behalen? Dan wil je GRIT Plyo zeker proberen! GRIT Plyo is een High Intensity Interval Training (HIIT) en gebaseerd op plyometrie. Plyometrisch trainen verhoogt je explosieve kracht. Hierdoor werk je aan een krachtig, behendig en atletisch lichaam. En dat in maar dertig minuten per training! De instructeur zal je motiveren om tot het uiterste te gaan zodat je snel vooruitgang boekt. Iedere drie maanden wordt GRIT Plyo vernieuwd in choreografie en muziek.

Hoe ziet een GRIT Plyo les eruit?

1. De training begint met een korte warming-up om je hartslag direct te verhogen. Het bereid je voor op wat komen gaat!

2. Door een intense en explosieve training van boven- en onderlichaam push je jezelf om hoger te springen en sneller te rennen. Dat zorgt voor een nog hogere hartslag!

3. We gaan voor de hoogste versnelling. Je zult de steun van je teamgenoten nodig hebben. Door de snelle oefeningen ontdek je je innerlijke atleet!

4. Een korte track voor je core om actief te herstellen. Je traint je buikspieren terwijl je op adem komt. Je hebt het gehaald!

Voordelen van GRIT Plyo:

• Een snelle en effectieve workout in slechts dertig minuten;
• Verhoogt je explosiviteit, kracht en snelheid;
• Verhoogt uithoudingsvermogen en conditie;
• Draagt bij aan het vormen van een slank en atletisch lichaam;
• Is een perfecte aanvulling op andere trainingen.

Veilig trainen

De groepslessen van Les Mills zijn ontworpen rond vier pijlers: geavanceerde bewegingen, gecertificeerde coachtraining, veiligheid en wetenschap. Je kunt er altijd op vertrouwen dat de workout zorgvuldig getest is op veiligheid en resultaten. GRIT Plyo is een zeer intensieve en uitdagende training. Als je gezondheidsproblemen hebt, neem dan eerst contact op met je (huis)arts. Of vraag ons om advies voordat je met GRIT Plyo begint.

Benieuwd of GRIT Plyo iets voor jou is? Vraag een gratis proefles aan, check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

Screenshot 2016-07-05 17.23.33