Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Grit Strength

‘If it doesn’t challenge you, it won’t change you’

Wil je snel super fit worden en als team tot het uiterste gaan in slechts een halfuur trainen? Dan is GRIT STRENGTH jouw nieuwe uitdaging! Het programma is een High Intensity Interval Training (HIIT) met piek- en herstelmomenten. Met behulp van een barbell en losse gewichten worden alle belangrijke spiergroepen aangepakt. Durf jij het aan? Elke drie maanden wordt GRIT STRENGTH vernieuwd met nieuwe oefeningen en muziek.

‘Feel the burn. Fight through it.’

Eerst een voorproefje zien van GRIT STRENGTH?

Voordelen van GRIT STRENGTH:

• Je wordt sneller super fit.
• Tijdens en uren na de training verbrand je nog calorieën.
• De snelste manier om vet te verbranden met behoud van spiermassa.
• Een uitdaging om je fitnessgrenzen te verleggen.
• Door de specifieke structuur van de les blijf je altijd vooruitgang boeken.
• Een snelle en effectieve workout in slechts dertig minuten.
• Een perfecte aanvulling op andere trainingen.

Hoe fit moet ik zijn voor GRIT STRENGTH?

GRIT STRENGTH is een zeer uitdagende full body workout, geschikt voor iedereen die echt aan zijn fitheid wil werken. Eén of twee keer per week deelnemen aan deze groepsles levert al fantastisch resultaat op. Alle Les Mills programma’s zijn ontworpen op basis van de laatste wetenschapstechnieken. Je kunt er zeker van zijn dat de workout veilig is en de instructeur goed is opgeleid. GRIT STRENGTH is een intensieve training. Daarom is het bij gezondheidsklachten aan te raden eerst te overleggen met je arts. Of vraag onze instructeurs om advies.

Lees meer over de wetenschap achter een GRIT STRENGHT training. Op zoek naar nog een andere uitdaging? Probeer ook eens GRIT Plyo! Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

les mills grit flyer new age nijmegen