LES MILLS GRIT™

LES MILLS GRIT™ Plyo is an intense plyometric-based workout that gets results fast!

De tMills GRIT™ PLYO is een explosieve High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten, gebaseerd op de principes van plyometrie.

raining begint meteen knallend met een versnelde warming up waardoor je hartslag direct snel omhoog gaat en je neuromusculaire systeem ontwaakt. De warming-up bereidt je voor op wat komen gaat en je stapt uit je comfort-zone.
Hierna volgt een combinatie van snelle oefeningen waardoor de intensiteit van de workout verhoogd wordt en je hartslag nog meer omhoog gaat.
Met de intense en explosieve training voor het boven- en onderlichaam, push je jezelf om hoger te springen en sneller te rennen. Je ontketent je innerlijke atleet!
Daarna schakel je over naar een nog hogere versnelling en zul veel steun hebben aan je teamgenoten. Je tilt elkaar tijdens de blokken van High Intensity Interval Training naar een nieuw fitnessniveau.
De core track van de workout levert het ultieme actieve herstel – wat je in staat stelt om je buikspieren te isoleren en te trainen terwijl je op adem komt.
Bij de laatste track mag je jezelf feliciteren met het halen van de eindstreep van de GRIT Plyo les, rek je je spieren en breng je je vochtbalans op peil.