Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Body Step

'When you feel like quitting, remember why you started.’

 

BODYSTEP is een energieke cardio-workout waardoor je snel fit wordt! Door een verstelbare step en eenvoudige passen word je tot grote prestaties gebracht. De instructeur motiveert je om tot het einde vol te houden. De cardio oefeningen zorgen voor een hoge vetbranding terwijl de spierverstevigende oefeningen bijdragen aan het vormen en strakker maken van je lichaam. Met BODYSTEP ben je het hele jaar door summer-proof! Net als bij alle andere Les Mills programma’s wisselt de les elke drie maanden van choreografie en muziek.

De opbouw van een BODYSTEP les:

1. De les begint met een warming-up om je spieren warm en soepel te maken. Daarna starten we met enkele basispassen waarbij je leert om correct op en van de step te stappen. Geleidelijk verhogen we de intensiteit van de bewegingen.

2. Dan gaan we flink zweten en onze hartslag omhoog brengen! Na elke piek volgt een herstelfase waarbij het accent ligt op kracht en spiervorming. Daarna kun je los gaan en jezelf uitdagen!

3. Tijd om op adem te komen. Met grondoefeningen trainen we het bovenlichaam en de buikspieren. Na een intensieve training mag je welverdiend stretchten en afkoelen.

Voordelen van BODYSTEP:

• Je werkt aan een slanker lichaam en verbrandt veel calorieën.
• Verbetering van je conditie.
• Uitbreiding van je kracht.
• Verbetering van je coördinatie.
• Goed voor je botdichtheid.
• Optimalisering van je hart- en longcapaciteit.

Hoe fit moet ik voor BODYSTEP zijn?

BODYSTEP is een full body workout en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt de hoogte van de step en daarmee de intensiteit van de training zelf bepalen en aanpassen. Als beginner zet je de step op een lage instaphoogte en focus je vooral op de passen. De armbewegingen komen later. Voor de beste resultaten raden we aan om drie BODYSTEP lessen per week te volgen.

Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

Body Vive mills nijmegen