Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Cardio

Cardio-training is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren. Daarom werken we bij New Age 22 Sportlounge met de hooggekwalificeerde apparatuur van Panatta. Crosstrainers, loopbanden, fietsen en roeimachines. Het is er allemaal!

Vergeet krachttraining niet!

Er zijn sporters die zich vooral focussen op cardio. Cardio is uitstekend voor de verbetering van je conditie en om wat gewicht te verliezen. Als je bijvoorbeeld traint voor een hardloopwedstrijd dan is het goed om regelmatig een cardio-training te doen. Maar wil je afvallen en gevormde spieren krijgen? Dan kun je beter cardio combineren met krachttraining. Door krachttraining wordt je lichaamsvet namelijk omgezet in spiermassa. Meer spiermassa betekent dat je meer calorieën verbrandt. Uiteindelijk heeft dat een positiever effect op je uithoudingsvermogen en hierdoor voorkom je ook blessures. Wil je weten of je op de juiste manier traint? Vraag dan gerust een van onze instructeurs om advies!

Cardio groepslessen

Wil je liever een groepsles volgen dan zelf een uurtje fietsen? Bij New Age 22 Sportlounge hebben we verschillende groepslessen die een effectieve cardio workout geven. Bekijk onze Les Mills groepslessen en Freestyle groepslessen en probeer deze eens uit! Leuk en effectief voor de afwisseling en je motivatie.