Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Cardio

 

Cardio-training is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren. Daarom werken we bij New Age 22 Sportlounge met de hooggekwalificeerde apparatuur van Panatta. Crosstrainers, loopbanden, fietsen, roeimachines. Het is er allemaal!

Vergeet krachttraining niet!
Er zijn mensen die zich vooral focussen op cardio. Cardio is uitstekend voor een betere conditie en om wat gewicht te verliezen. Als je bijvoorbeeld traint voor een hardloopwedstrijd dan is het goed om regelmatig een cardio-training te doen. Maar wil je afvallen en gevormde spieren krijgen? Dan kun je beter cardio combineren met fitness. Door krachttraining wordt je lichaamsvet omgezet in spiermassa. Meer spieren betekent dat je meer calorieën verbrandt. En uiteindelijk werkt dat ook weer positiever op je uithoudingsvermogen en kun je blessures voorkomen. Wil je weten of je op de juiste manier traint? Vraag onze instructeurs om advies!

Cardio groepslessen
Wil je liever een groepsles volgen dan zelf een uurtje fietsen? Bij New Age 22 Sportlounge hebben we verschillende groepslessen die een effectieve cardio workout geven. Bekijk onze Les Mills en Freestyle lessen en probeer het eens uit! Leuk en effectief voor de afwisseling en je motivatie.

De lessen die onder cardio vallen:

[piramide met cardio groepslessen]