Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

Cardio

Cardio-training is de beste manier om je conditie te verbeteren. Het kan een mooie manier zijn voor een warming up of als cool down na je training. Om dit voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, werken we bij New Age 22 Sportlounge met de apparatuur van Panatta. Deze apparatuur is efficiënt, betrouwbaar, milieuvriendelijk en functioneel. Ons aanbod bestaat uit crosstrainers, loopbanden, fietsen en roeimachines. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een cardio workout.

Vergeet je krachttraining niet!

Er zijn sporters bij wie de focus vooral bij cardio ligt. Cardio is een goede manier om je conditie te verbeteren en om tegelijkertijd wat gewicht te verliezen. Stel, je traint voor een hardloopwedstrijd, dan is het goed om regelmatig een cardio-training te doen. Maar wil je liever afvallen en meer spieren krijgen? Dan kun je beter cardio en krachttraining combineren. Krachttraining zorgt voor het omzetten van lichaamsvet naar spiermassa. Hierdoor verbrandt je dus ook meer calorieën. Uiteindelijk heeft dit proces een positiever effect op je uithoudingsvermogen, en voorkom je ook blessures. Wil je weten of je op de juiste manier traint? Vraag dan een van onze instructeurs om advies. Of overweeg eens een sessie met onze personal trainer.

Groepslessen

Heb je soms moeite om de motivatie te vinden om voor of na ja training nog een cardio workout te doen? Of vind je het niet interessant, of motiverend, om zelf een uurtje te fietsen? Dan hebben wij de oplossing. Bij New Age 22 Sportlounge hebben we namelijk heel veel verschillende groepslessen. Denk hierbij aan onze Les Mills groepslessen,of als je toe bent aan iets intensievers, dan hebben we onze Freestyle groepslessen. Onze Les Mills groepslessen worden elke drie maanden vernieuwd. Daarnaast zijn onze Freestyle groepslessen ook nooit hetzelfde. Het zijn namelijk niet voor niets Freestyle lessen. Laat je dus eens verrassen en probeer ze allemaal uit.

Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.