Personal trainer

Op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Nijmegen?

Als iemand uit de topsportwereld weet ik als geen ander wat de struikelblokken kunnen zijn voor iemand die net begint, of al wat verder is.

Ongeacht jouw ervaringsniveau, leeftijd of geslacht, begeleid ik je tijdens jouw training. Deze training is specifiek afgestemd is op jouw behoeftes. Iedereen heeft namelijk een ander doel en ik zorg ervoor dat je de meest geschikte training krijgt om jouw doel te bereiken. Ik help je, of je nu (onder andere) wil afvallen, een strakkere buik of een sixpack wil krijgen, je kracht wil verhogen, je gewichthef techniek wil verbeteren, de mindset van een atleet wil aannemen of je elke dag gewoon energieker wil voelen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de mensen wie ik train de gewenste resultaten behalen. Maar het daarnaast ook naar hun zin hebben tijdens het trainen. Zelf sport al van jongs af aan met veel plezier en ik laat je graag zien dat ook jij dat met plezier kan doen.

Ik geef individuen tot duo-trainingen, small group training (fitness, circuit en gewichtheffen) en ik geef daarnaast ook seminars/trainingen voor groepen en/of bedrijven.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring in het gewichtheffen, waarin ik Nederlands goud en internationaal zilver heb gewonnen, en het ijshockeyen, waarin ik op het hoogste nationale niveau speel, weet ik hoe het is om een topprestatie te moeten leveren. Die kennis uit de praktijk pas ik toe om jou op de meest efficiënte manier te begeleiden, van begin tot eind.

Als topsporter weet ik welke fysieke en mentale aspecten komen kijken bij het verleggen van je eigen grenzen. Lijkt dit jou wat? Neem contact met mij op! Dan kijken we samen naar jouw doelen en hoe we het beste in jou naar boven kunnen halen.

Neem contact op via HarleyPT of  New Age 22 voor een (gratis) proefles! Prijzen zijn op maat.

HarleyPT: 06-57733363

New Age 22: 024-8453260

Check hier het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app!