Tel: 024-8453260

FITNESS

PANATTA CARDIO

HEALTHY SPORT BAR

GROEPSLESSEN

NEW AGE 22 SPORTLOUNGE

SH’BAM

Van Les Mills

 

Ben jij gek op dansen? SH’BAM is de perfecte manier om in vorm te komen met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. Zelfs als je al wat danservaring hebt, is de les inspirerend! Van populaire hits tot de beste klassiekers, gestoken in een nieuw jasje. En natuurlijk zijn er opzwepende latin beats. De 45 minuten durende SH’BAM les is daarmee een levendige, unieke en afwisselende workout! Net als bij alle andere Les Mills programma’s wisselt de choreografie en muziek elke drie maanden.

Hoe ziet een SH’BAM les eruit?

1. De les begint met een warming-up waarbij we onze spieren warm maken en in beweging brengen.

2. Dan volgen de verschillende muziektracks met een bijpassende choreografie. De dansmoves zijn eenvoudig maar ook leuk! Je krijgt alle gelegenheid om de danspasjes goed te oefenen. Tijdens de intensieve tracks is er ook tijd om even op adem te komen.

3. Dansen is fun maar ook een echte workout! Dat zul je zeker ervaren. Welverdiend brengen we na 45 minuten onze hartslag weer omlaag door te stretchen.

Voordelen van SH’BAM:

• Je krijgt alle voordelen van een intervaltraining;
• Je komt in de vetverbrandingszone zonder bezig te zijn met een zware workout;
• Je leert inspirerende, nieuwe dans moves;
• Je verbetert je coördinatie;
• Je verbetert je conditie;
• Dansen is plezier en je vergeet dat je aan het trainen bent!

Is SH’BAM iets voor mij?

SH’BAM is geschikt voor iedereen met soepele heupen of als je die wilt krijgen. Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is. De instructeur leert je de basis choreografie en coacht je door elk nieuw pasje heen. Je kunt er zoveel uitdaging in aanbrengen als je zelf wilt.

Kom je voor het eerst bij ons sporten en wil je SH’BAM proberen? Vraag een gratis proefles aan, check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.

flyer Sh'bam nijmegen lesmills