Omdat er zoveel mensen met verschillende doelen bij ons trainen, geldt er voor iedereen een ander advies. Wat voor de één werkt, past voor de ander wat minder. Daarom geven wij je graag persoonlijk advies op maat! Dus kom je bij ons sporten met een specifiek doel? Om bijvoorbeeld een paar kilo af te vallen, fitter of gespierder te worden? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Met welk doel je ook sport; het is altijd een goed idee om structuur aan te brengen in je training. Bij New Age 22 Sportlounge weten we dat als geen ander.

Begeleiding en schema’s
Personal training en dure sport- en voedingsschema’s of juist heel goedkoop en basic sporten. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Bij ons is het niet nodig om te kiezen tussen het een of het ander. Bij New Age 22 Sportlounge zijn persoonlijk advies en training- en voedingsschema’s bij het abonnement inbegrepen. We zien het als een stukje service. En dus betaal je daar niets extra’s voor. In onze sportlounge is altijd een instructeur aanwezig die je begeleidt als je daar behoefte aan hebt. We maken training- en voedingsschema’s op maat, afgesteld op jouw doelstellingen. Je gaat zelf met je schema aan de slag, maar kunt altijd extra begeleiding krijgen. Na zes tot acht weken bekijken we je resultaten en stellen we eventueel je doelen bij met een nieuw schema. Dat noemen wij advies op maat.

Les Mills Challenge
Onze voeding- en trainingsschema’s zijn bij je sportabonnement inbegrepen. Wel vragen we een bijdrage van €20,- voor het Challenge Dieet van Les Mills. Een aantal keer per jaar starten we met deze challenge die perfect is om je lichaam te resetten. Je krijgt een briefinggesprek en een officiële Les Mills challenge handleiding met recepten en schema’s. Die €20,- wordt overigens goed besteed: het hele bedrag gaat naar Orange Babies, een organisatie die New Age 22 een warm hart toedraagt.

Ben je benieuwd naar wat New Age 22 Sportlounge voor jou kan betekenen? Maak een afspraak en bel ons op 024 8453260 voor een persoonlijk gesprek om te zien wat we samen met jou kunnen bereiken!