Aangezien er veel mensen met verschillende doelen bij ons trainen, geldt er voor iedereen een ander advies. Wat voor de één werkt, kan bij de ander weer minder passen. Dus kom je bij ons sporten met een specifiek doel, bijvoorbeeld om een paar kilo af te vallen, fitter of gespierder te worden maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Dan geven wij je graag persoonlijk advies op maat! Met welk doel je ook traint, het is altijd een goed idee om structuur aan te brengen in je training. Bij New Age 22 Sportlounge weten we dat als geen ander.

Begeleiding en schema’s

Personal training en dure sport- en voedingsschema’s of juist heel goedkoop en basic sporten. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Bij ons is het niet nodig om te kiezen tussen het een of het ander. Bij New Age 22 Sportlounge is persoonlijk advies, training- en voedingsschema’s bij het abonnement inbegrepen, op deze manier hoef je dus niet te kiezen. We maken training- en voedingsschema’s op maat, afgesteld op jouw doelstellingen. Je gaat zelf met je schema aan de slag, maar je kunt altijd om extra begeleiding vragen. Na zes tot acht weken bekijken we je resultaten en stellen we eventueel je doelen bij met een nieuw schema. Dat noemen wij advies op maat.

Les Mills Challenge

Onze persoonlijke voeding- en trainingsschema’s zitten bij je sportabonnement inbegrepen. Voor het Challenge Dieet van Les Mills vragen wij echter wel een bijdrage van €20,-. Dit bedrag besteden we goed, New Age 22 Sportlounge draagt Orange Babies namelijk een warm hart toe door het hele bedrag aan deze organisatie te doneren. Het Challenge Dieet van Les Mills start een aantal keer per jaar en is perfect om je lichaam te resetten. Bovendien krijgt je een briefing gesprek en daarnaast een officiële Les Mills challenge handleiding met recepten en sportschema’s.

Ben je benieuwd naar wat New Age 22 Sportlounge voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak en bel ons op 024 8453260 voor een persoonlijk gesprek om te zien wat we samen kunnen bereiken!

Check het rooster voor actuele lestijden of download de New Age 22 app.